Free Webinar – June 21th (Dutch) 2018 – 22th (French)

Have you created models and python scripts in ArcMap and would you like to reuse them in ArcGIS Pro? Have you heard of tasks in ArcGIS Pro but you have no idea what the benefits are and how they work? Then this webinar is the perfect opportunity to learn more about it. During this webinar one first explains what models, python scripts and task are. They then show how to re-use models and python scripts created in ArcMap in ArcGIS Pro. Some models and scripts can be re-used, for other models and scripts you must first use the geoprocessing tool “Analysis Tools for Pro”.

More info: https://www.communityesribelux.info/

Share This Post!

Wat zijn de voordelen van een webinar?

U verlies geen tijd, u volgt immers de webinar van achter u computer.

Geen reiskosten en verblijfkosten.

Deelname is gratis, je hebt enkel een computer en een internet connectie nodig.