Sales Process Manager

//Sales Process Manager

Als Sales Process Manager ben jij dé persoon bij uitstek om de verkoopprocessen binnen onze organisatie te ondersteunen, uit te werken en te begeleiden. Daarvoor werk jij nauw samen met de juridische dienst, de boekhouding, de backoffice, de accountmanagers en de collega’s in de USA.

Het afstemmen van prijszettingen, het begeleiden van complexe dossiers naar de uiteindelijke levering, en het ondersteunen en begeleiden van specifieke aanvragen maakt deel uit van de interne begeleiding van de verkoopadministratie, die jij nauwgezet opvolgt.

Ter ondersteuning van de accountmanagers stel jij als Sales Process Manager specifieke informatie beschikbaar. Je stelt standaard offertes op en geeft vorm aan meer complexe offertes. Je bent zo schrijfvaardig dat je kickt op het uitwerken van specifieke teksten voor offertes en wel op de meest creatieve manier.

Ook het uitwerken en ondersteunen van interne processen is een kolfje naar jouw hand. Je beheert kritische documenten tijdens de offertefases en werkt verkoopprocedures en -instructies uit. Je coördineert informatie en stemt deze af op lopende projecten om zo een positieve impact op de verkoop te verkrijgen.

Als Sales Process Manager zorg jij voor de ondersteuning van en communicatie met het management en andere afdelingen. Dat doe je door salesmeetings voor te bereiden, de status van de dossiers te rapporteren en door regelmatig te overleggen met het management met betrekking tot strategische dossiers.

Jij bent het goudhaantje dat binnen de organisatie een vertrouwenspositie bekleedt en samen met het management streeft naar continue verbetering.

Is dit takenpakket op jouw lijf geschreven? Neem dan snel contact op met ons.

Profiel

Je hebt een opleiding Handelsingenieur of Master TEW of MBA genoten.

Jouw ervaring van minstens 10 jaar omvat de verkoop van software en/of IT consultancy.

Als Sales Process Manager weet jij van aanpakken en kan je autonoom werken.

Je bent creatief, stressbestendig en houdt in elke situatie het hoofd koel.

Je houdt van organiseren, structureren en opvolgen. Als bepaalde zaken ergens dreigen vast te lopen, deins jij er met jouw extroverte persoonlijkheid niet voor terug om mensen op een beleefde maar vastberaden manier achter de veren te zitten. Wat telt zijn de resultaten en daar ga jij voor!

Je hebt een degelijke kennis van Nederlands, Frans en Engels, zowel gesproken als geschreven.

Ons aanbod:

  • Een uitdagende functie met een aantrekkelijk salaris en tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering).
  • Een unieke kans om je talenten te ontplooien in een boeiende en veelbelovende GIS-wereld.
  • Je komt terecht in een groeiende en hoogtechnologische omgeving.
  • 32 vrije dagen (vakantie + compensatie 38-uren week)

Bent u bereid de uitdaging aan te gaan? Schrijf ons dan een email naar  jobs@esribelux.com of brief naar Esri BeLux, Nerviërslaan 54 te 1780 Wemmel, t.a.v. Martine Gielens (met c.v. en pasfoto) waarin u uw wensen wat betreft jobinhoud en bedrijfsfilosofie en uw loonverwachtingen kenbaar maakt.

 

2018-06-15T09:48:12+00:00