Salesforce has selected Esri as the key provider of geospatial content for Salesforce Maps. Salesforce is integrating Esri’s ArcGIS Living Atlas, the foremost collection of global geographic data and basemaps. Salesforce Maps users will be able to access Esri’s ArcGIS Online, the leading geospatial cloud, giving businesses the ability to analyze and visualize massive amounts of geographic and demographic data and ‘See What Others Can’t’ in the words of Jack Dangermond, Esri founder and president.

See what others can't - Salesforce selects Esri as Key Geospatial Partner

Share This Post!

Wat zijn de voordelen van een webinar?

U verlies geen tijd, u volgt immers de webinar van achter u computer.

Geen reiskosten en verblijfkosten.

Deelname is gratis, je hebt enkel een computer en een internet connectie nodig.